Főoldal

ORSZÁGOS ROADSHOW VILLANYSZERELŐK SZÁMÁRA

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

 

Közlemény

#MEEnet #InfoShowLIVE

A villamosenergia-ipar meghatározó szereplői a villanyszerelő szakemberek, akik számára a Magyar Elektrotechnikai Egyesület több, mint tíz éve egy külön rendezvénysorozatot szervez az ország különböző városaiban INFOSHOW néven.

Miután a koronavírus járvány 2021. tavaszán nem teszi lehetővé a megszokott rendezvények fizikai megvalósítását, ezért májusban egy online rendezvény sorozatot indítunk, #MEEnet #InfoShowLIVE címmel.

A megszokott rendezvények programjaihoz hasonlóan három napon át online előadásokkal, workshop bemutatókkal, élő stúdióbeszélgetésekkel, konzultációs lehetőséggel tesszük elérhetővé az elektrotechnika újabb szakmai érdekességeit az érdeklődő szakemberek számára.

2021. május 11-12-13-án 13-tól 16 óráig tervezzük az online rendezvénysorozatot élő stúdióbeszélgetésekkel a témák szakértőivel és lehetőség nyílik a chatszoba segítségével közvetlen online eszmecserére is!

A résztvevő cégek többsége a korábbi INFOSHOW sorozatokon is szerepeltek már, így a DEHN, C+D, OBO, HENSEL, WAGO, BEG, MAXICONT, FINDER, SONEPAR már biztosan jelen lesz.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott e-mail címre küldjük az adott napra érvényes bekapcsolódáshoz szükséges linket.

Várjuk jelentkezésüket!

 

Biztonság - Energiahatékonyság

 

Mindenkinek fontos a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása , felhasználása. A tervezők, gyártók és kivitelezők egyaránt törekszenek erre.

Az INFOSHOW ezévi programja ezt a két témát helyezte a középpontba.

A program szakmai előadásokból és workshopokból épül fel.

Az előadások bemutatják milyen új szabványelőírások segítik a nagyobb biztonság elérését és milyen új technológiák állnak rendelkezésre a hatékonyabb energiafelhasználáshoz, különös tekintettel a megújuló energiák alkalmazásánál.

A workshop programok során alkalom nyílik az előadásokban bemutatott új termékek és technológiák gyakorlati megismerésére, kipróbálására.

Az előadások és a workshop közben online szakmai kvíz kitöltésével, megfejtésével a nap végén értékes nyereményekkel térhet haza a látogató.

 

ELŐADÁS

A független szakemberek és céges előadók a Biztonság - Energiahatékonyság, a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása, felhasználás bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek a legújabb technikai, technológiai megoldásokról és trendekről.

WORKSHOP

Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a "Nap szerelője" és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

A Workshop célja, hogy olyan megoldásokat, technológiákat mutassunk be, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.
 

KIÁLLÍTÁS

A kiállításon 7 állandó és 4-5 alkalmi kiállító vesz részt, akik a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be. A rendezvény résztvevői számára lehetőség van a kiállítás megtekintésére biztosított időben a kiállítókkal az előadásokban elhangzottakkal kapcsolatban személyes konzultációra és közelebbről megismerni a bemutatott termékeket, megoldásokat.
 

 

Az InfoShow 2021/2022-es évadát az alábbi 8 helyszínen tervezzük megtartani, ahogy a járványügyi helyzet lehetővé teszi.
Pontos időpontokról a későbbiek folyamán adunk tájékoztatást.
Addig is jelentkezzen #MEEnet #InfoShowLIVE online rendezvényünkre

BGE
8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A.
Zalaegerszeg
Hunguest Hotel Forrás****
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Szeged
Tudásközpont
7622 Pécs, Universitas u. 2/A.
Pécs
Bástya Hotel
3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 1-3.
Miskolc
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.
Székesfehérvár
ETO Park Hotel****superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Győr
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
1201 Budapest, Török Flóris u. 227.
Budapest
ÁSZ Rendezvényház
4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.
Debrecen

Ha fontos Önnek a legújabb szakmai irányok megismerése, a biztonságos tervezés, szerelés és az energiahatékonyság, regisztráljon az ingyenes online #MEEnet #InfoShowLIVE programra.

 MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
ANTAL@MEE.HU