Előadás


A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

Az idei évad témája: OTSZ-2019 - az Országos Túzvédelmi Szabályzat szakmához kapcsolódó új előírásai és ehhez kapcsolódó új technológiák, eljárások bemutatása. Az egyenként 20 perces előadások a rendezvény délelőtti blokkjában hangzanak el.

A független szakemberek és céges előadók egyértelmű iránymutatást adnak a résztvevőknek a fő téma kapcsán. A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek az aktuális szabályozásokról, legújabb technikai, technológiai megoldásokról, trendekről.

A 2019/2020-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei a WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft. Állandó és alkalmi kiállítóink a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be a rendezvény alkalmával.

 Szakmai felügyelet: MEE és EMOSZ  |  Minden jog fenntartva ©  |  Adatvédelem